Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@18:14:01 GMT

بررسی مراکز تجاری واقع در تهران

تاریخ انتشار: ۱۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۱۳۶۸۱

بررسی مراکز تجاری واقع در تهران

اگر به دنبال کالا و خدمات خاصی باشید بهتر است به مرکز ارائه دهنده خدمات آن مراجعه نمایید، زیرا هم قیمت مناسب‌تری برای خرید آن کالا خواهید یافت و اگر به دنیال خدمات دهنده باشید قطعا گزینه‌های زیادی در آن مرکز پیدا خواهید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از تهران برج، در این مطلب به بررسی مراکز تجاری واقع در تهران می‌پردازیم و راجع به این موضوع که چرا برخی از مراکز رونق می‌گیرند و برخی نمی‌توانند به عنوان یک مرکز تخصصی شناخته شوند نکاتی ارائه خواهیم داد و همچنین محدوده‌هایی که خدمات خاصی ارائه می نمایند را نیز معرفی خواهیم کرد در ادامه با ما همراه باشید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراکز تجاری تخصصی

در تهران عموما فروشندگان و خدمات دهنده‌ها در محدوده بازار اصلی واقع شده‌اند و با گذشت زمان با پدیدار شدن کالاهای جدید، در همان محدوده و یا اطراف آن بازارهای مخصوص به آن کالا شکل گرفته است. اما یکی از مشکلات و معضلات این مراکز خرید دسترسی به آنهاست. محدوده بازار تهران به دلیل بافت فرسوده با مشکلات ترافیکی و آلودگی هوا مواجه است از این رو به‌وجود آمدن مراکز تجاری جدید در مناطق دیگر که دارای جای پارک و دسترسی بهتری هستند می‌تواند گزینه مناسبی برای مراجعه کنندگان باشد.

بد نیست بدانید بزرگترین مرکز تجاری جهان در تهران است! بله درست شنیده‌اید وسعت بازار بزرگ ایران در جنوب پروژه ستایش حتی از مجموع وسعت بازار بزرگ جنوب چین و بازار آسیا در رتبه دوم و سوم نیز بیشتر است و همچنین مراکز خرید دیگری نیز در منطقه 22 ایجاد شده‌اند که هر کدام دارای فضای وسیع و امکانات به‌روز هستند اما هنوز نتوانسته‌اند جایگزین مناسبی برای انتقال بازار سنتی از بازار بزرگ تهران به این مراکز باشند و علت آن نیز جدید بودن آن است.

محل قرارگیری مراکز تجاری تخصصی در تهران

در چند سال اخیر اگر مرکز خرید تخصصی جدیدی تاسیس شده است سعی بر آن بوده که در نزدیکی بازار تهران باشد به عنوان مثال مرکز خرید چارسو بعد از مرکز خرید علاالدین با جای پارک و فضای وسیع‌تر با امکانات دسترسی آسان‌تر ایجاد شده است و تا حدودی از فشاری که روی علاالدین بوده کاسته است اما در نهایت در منطقه‌ای قرار گرفته که دسترسی به آن مشکل است و این مشکل در مراکز خرید جدید هم که در همان محدوده بازار تهران ایجاد می‌شوند، وجود دارد.

در منطقه 22 تهران به دلیل نوساز بودن، خیابان‌های پهن به همراه شهرسازی مدرن باعث شده که دسترسی به این محدوده آسان بوده و مراکز خریدی که ایجاد شده‌اند نیز با فضای وسیع به همراه جای پارک مناسب بتوانند جایگزینی برای بازار سنتی تهران باشند. مرکز خرید باملند در نزدیکی پروژه وزرا اولین و تنها مرکز خرید در کنار دریاچه مصنوعی است که خود یکی از شاهکارهای معماری در تهران می‌باشد. اما مسئله این است که تغییر عادت مردم برای اینکه بتوانند جایگزین بهتری برای مراجعه به بازار سنتی تهران داشته باشند بسیار زمان‌بر است.

لازمه رونق مراکز تخصصی چیست؟

اولین لازمه این‌که مراکز تخصصی جدید در تهران رونق بگیرند این است که مراجعه کننده به آنجا وجود داشته باشد و این تعداد مراجعه به حدی باشد که جوابگوی قرارگیری چندین صنف یکسان در یک مرکز خرید باشد . به عنوان مثال مرکز خرید تخصصی موبایل در چیتگر تهران ایجاد شده است و حتی تبلیغات زیادی نیز برای آن انجام شده است و تمامی واحدهای آن تنها به همین صنف اختصاص خواهد یافت اما موضوع این است که مراجعه کنندگان به این مرکز خرید باید به تعدادی باشد که جوابگوی تعداد زیاد واحدهای تجاری واقع شده در آن باشد و این نیازمند تدبیر سیاست های خاص از سوی صاحبان مرکز خرید است .

در اهواز یکی از مراکز خرید تخصصی در ابتدا با هزینه اجاره بسیار اندک در سال‌های نخست واحدهای خود را واگذار کرد و با ورود خدمات دهندگان و فروشندگان مربوط به آن صنف ناخودآگاه رقابت در آن مرکز شکل گرفته و باعث ارائه خدمات بهتر و فروش کالا با قیمت مناسب‌تر می‌گردد که همین امر سبب رونق آن مرکز خرید خواهد شد و مراجعه کنندگان را به سمت آن خواهد کشاند .

شاید در مورد مراکز جدیدی که در تهران افتتاح می‌شود باید چنین اقداماتی انجام شود تا در وهله اول حضور خدمات دهندگان جو رقابتی ایجاد کند که در نهایت باعث ارائه خدمات بهتر به مراجعه کننده و شناخته شدن به عنوان بورس یک کالا و یا خدمات شود .

کلام آخر

تبلیغات برای یک مرکز تجاری تخصصی به تنهایی کافی نیست، امروز با استفاده از اینترنت قیمت بسیاری از کالاها برای مردم قابل استعلام است و به راحتی می‌توانند تلفنی و یا اینترنتی کالاهای مورد نظر را استعلام قیمت نمایند. پس در واقع لازمه رونق یک مرکز خرید این است که واقعا نوآوری داشته و خدمات بهتری ارائه دهد.

در حال حاضر ریسک اینکه یک مرکز تنها روی یک کالای خاص تمرکز داشته باشد برای سازنده‌ها زیاد است زیرا برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی آن مرکز نیز باید داشته باشند و ترجیح بر این است که اصناف مختلفی در آن مرکز وجود داشته باشند که در نهایت با استفاده از خدماتی مانند سینما، تئاتر، فودکورت و شهربازی کودکان سرپوشیده بتوانند روزانه تعداد زیادی از مراجعه‌کنندگان را به سوی مرکز روانه کنند که در نتیجه باعث رونق گرفتن آن نیز می‌شود و از این رو ریسک کارشان پایین‌تر می‌آید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پروژه ستایش پروژه وزرا مراجعه کنندگان مراکز تجاری مراکز خرید ایجاد شده مرکز خرید آن مرکز یک مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۱۳۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

ایجاد ۱۰ مرکز یاورشهر با حدود ۸ هزار ظرفیت

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و… در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر با ظرفیت بالغ بر ۷ هزار کودک کار و خیابان

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت‌های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

راه اندازی ۵ مددسرا در ۵ منطقه شهر

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵، ۱۱، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت. همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

افتتاح ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

راه اندازی ۲۰ پایگاه خدمات اجتماعی

وی افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا (س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 6100423

دیگر خبرها

  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • موتورهای بازار برقی می شوند | وام 4 درصدی برای خرید موتور برقی
  • «توسعه خواندنی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • «توسعه خواندی است» در راه نمایشگاه کتاب
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ با ۶ میلیارد در منطقه ۲۱ ملک بخرید+ جدول
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • لیست کارگاه خوب تعمیر مبل زیر نظر اتحادیه در تهران
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است